Årets höjdpunkter

Hej mina vänner. Nu är det snart bara en dag kvar på detta år, jag kan inte fatta hur fort det har gått och hur mycket som hänt! Detta år har både varit fyllt med lycka och sorg och en ren berg och dalbana för humöret, men sammanfattningsvis så har det varit ett kanon år enligt mig. Här är några av årets höjdpunkter:

1. Jag träffade min Henrik. Efter mycket om och men så blev det till sist han och jag och jag kunde inte vara mer lycklig och tacksam för att jag träffat en sådan toppenkille som han. Du är mitt allt min älskling!2. Jag och brudarna åkte på en fantastisk solresa till Kreta! Första gången jag åkte med endast mina vänner och det är en resa jag sent kommer att glömma, sol, bad, galna vandringar i raviner och drinkar på balkongen, ah det kan inte bli bättre =P. Hoppas verkligen att vi får tillfälle att göra om det!
3. Jag började på universitetet. Efter mycket velande så bestämde jag mig för att plugga vidare och jag hittade och kom in på en utbildning som jag verkligen trivs med. Även om det förstås inte bara varit positivt att gå tillbaka till skolan så är det ändå en av årets höjdpunkter.
4. Jag och lillasyster var på Veronica Maggiokonsert. Detta måste ju bara in på den här listan, så jäkla kul upplevelse. Hon är underbart bra!
¨
5. Vi fick en ny familjemedlem. Vår tredje katt i familjen, den galna men supersöta Alice flyttade in efter sommaren och stal våra hjärtan.
Ojojoj, den här listan kan göras hur lång som helst, men jag tror det får räcka såhär för tillfället, jag kan inte sitta här hela kvällen! /Jennifer

Biokväll med älskling

God förmiddag mina vänner. Idag vaknade jag med en huvudvärk som inte är att leka med, känns som ett dussin små elaka dvärgar som sitter och bankar på mitt pannben, hoppas verkligen att de slutar med det snart! Det får bli en lugn dag idag, ska gräva ner mig i böckerna igen och se om jag kan få något vettigt gjort.
Gårdagskvällen var iallafall hur mysig som helst, först gick vi på grekisk restaurang med några kompisar och åt jättegod mat och sedan gick älsklingen och jag på bio och såg The Stig-Helmer Story, det var en riktigt gullig film måste jag säga men inte lika rolig som hans tidigare tyvärr. Hade önskat mig lite mer klassisk Stig-Helmer humor, men det finns en del ganska klockrena scener också så den är helt klart värd att se.
Hoppas att ni får en bra dag!/Jennifer

Mellandagsrea

Usch vilket blåsväder,  det ser inte ut som att Dagmar ger sig än på ett tag. Men jag tvingade ändå ut mig själv i blåsvädret nu på förmiddagen. Jag var tvungen att lämna tillbaka en bok på bibblan och sedan gick jag faktiskt en sväng på mellandagsrean. Jag hittade en hel del faktiskt, fast att jag bara gick en liten kortis. Får se om syrrorna ville ta en tur i veckan också så jag kan kolla lite fler affärer =).
Nu blir det att sätta sig med näsan i böckerna och se till att plugga lite till det individuella arbetet vi ska lämna in efter nyår.
Hoppas ni har en bra dag trotts blåsvädret!/ Jennifer