Bilder från igår

Igår hade jag en jättefin födelsedag, tack allihopa! Fick en massa roliga och fina presenter och mamma var här och gjorde världens godaste varma smörgåstårta. Det var också väldigt mysigt att fira denna dag tillsammans med min älskling, i vårt gemensamma hem. Här kommer lite bilder från dagen.

B-Day!Idag fyller jag och min älskling 21 år =)! Och ja, vi fyller på samma dag, det är inget skämt! Imorse så väckte jag honom med frukost på sängen, jag är den morgonpigga av oss två så det fick bli mitt jobb om vi skulle ha någon frukost. Nu blir det att städa iordning lite i lägenheten och så hade jag tänkt att baka något till fikat senare. Vid klockan ett kommer min kära familj och släkt och firar oss.

Uppdaterar när jag får tid igen. Puss och kram/Jennifer

Back in business

Nästan en vecka sedan jag uppdaterade bloggen senast, inte okej! Men jag har inte haft så mycket tid till datorn i veckan och när jag haft det så har jag inte orkat. Men nu är jag back in business som sagt och ska försöka vara mer aktiv. Det har varit en händelserik vecka men jag har inte tid att berätta om allt just nu för snart kommer Isaks mamma och hennes sambo hit så jag hade tänkt jag skulle ställa mig och baka lite till fikat, jag och älsklingen fyller ju år imorgon så vi ska fira det lite smått idag =).

Hoppas ni får en riktigt bra dag mina vänner.
Puss och kram/Jennifer