Snart smäller det!


Här kommer jag att tillbringa mycket tid de kommande tre åren!

Idag kom alla papper med information inför terminstarten den 22 augusti. Jag kan fortfarande inte fatta att jag ska tillbaka till skolbänken snart, det är med skräckblandad förtjusning måste jag medge. Om en månad är jag en SKA-are (Samhälls och Kulturanalysprogrammet), jag fick se schemat över de första två veckorna, nolle-p, och jag måste säga att det ser riktigt jäkla roligt ut, det är fest efter fest och en massa kul grejer som händer på campus så jag ser verkligen fram emot det.

Det jag är mest orolig för är att inte passa in, jag har alltid haft en rädsla för att bli lämnad utanför, antagligen för att jag var utfryst i min klass under i stort sett hela högstadiet. Det värsta som kan hända är att jag inte hittar några vänner som jag kan umgås med utan blir utfryst ännu en gång, men jag tror nog inte att så är fallet, dels är vi ju lite mer mogna nu och dessutom är jag mycket mer social och uttåtriktad än jag var på högstadiet, men rädslan finns där ändå.

Hur som helst så är det en helt ny värld som snart kommer att öpnnas för mig och jag är mycket spänd och förväntansfull inför min tid på universitet. Jag hoppas att det kommer att bli en kul och lärorik tid! 


Campus Norrköping, here i come!!! /Jennifer

Godmorgon världenFem dagar kvar, sedan drar jag och snyggingarna till Kreta!


Så var sista veckan på jobbet igång, både skönt och fruktansvärt sorgligt. Som tur är så har jag fått lite extra på lördagarna nu i höst så det är inte slut för alltid, men mitt vikariat är över och det är dags för nya äventyr.

Det är nu också endast fem dagar kvar tills min och bästisarnas resa till Kreta, det ska bli så galet roligt! Måste börja packa lite smått känner jag, jaja det hinner jag nog med.

Imorse var jag och lillasyster otroligt hurtiga och var uppe vid halv åtta för en joggingtur uppe vid SOK stugan, det var fruktansvärt jobbigt och jag trodde jag skulle svimma av utmattning där ett tag men vi klarade hela 2,5:an iallafall så nu känner man sig lagom stolt.

Nu blir det att göra sig klar för arbetet! Puss och kram/Jennifer