Godmorgon världenFem dagar kvar, sedan drar jag och snyggingarna till Kreta!


Så var sista veckan på jobbet igång, både skönt och fruktansvärt sorgligt. Som tur är så har jag fått lite extra på lördagarna nu i höst så det är inte slut för alltid, men mitt vikariat är över och det är dags för nya äventyr.

Det är nu också endast fem dagar kvar tills min och bästisarnas resa till Kreta, det ska bli så galet roligt! Måste börja packa lite smått känner jag, jaja det hinner jag nog med.

Imorse var jag och lillasyster otroligt hurtiga och var uppe vid halv åtta för en joggingtur uppe vid SOK stugan, det var fruktansvärt jobbigt och jag trodde jag skulle svimma av utmattning där ett tag men vi klarade hela 2,5:an iallafall så nu känner man sig lagom stolt.

Nu blir det att göra sig klar för arbetet! Puss och kram/Jennifer

#1 - - ♥ majjin.se:

svar: japp :)

va göru?

#2 - - hanna ♡:

ja!

#3 - - Carl-Alfred:

Härligt, här med! :)

Gud vad härligt med en resa dit!

#4 - - N I K K O R♥:

Hej!

Just nu pågår en tävling hos oss med supergrymma priser!

Kika in och anmäl dig i detta inlägg: http://nikkor.webblogg.se/2011/july/veckans-blogg-1.html vettja!Kram http://nikkor.webblogg.se#5 - - Nathalie:

Hej, fin och bra blogg du har :) Kolla in min, har frågestund just nu, så om det är något du vill veta om mig så fråga på! :)

#6 - - KARATE EDITA:

sv: Aww tack :)!VAR MED OCH TÄVLA I DAGENS BLOGG!

#7 - - Alexandra - Uppsalas största blogg:

sv: åh tack sötis :*

#8 - - daniella:

Hej söta bloggläsare!

Jag har inte bloggat på ett tag för att jag har varit på två sommar stugor och inte hunnit blogga, har haft bloggpaus som sagt. Men nu är jag tillbaka och ska blogga så mycket som möjligt! Sen kommer jag ha ännu en bloggpaus för ska utomlands! :D Men hoppas du har haft semester, vad har du gjort under sommaren då? :)