CherryÄnnu en het dag håller på att ta slut, som vanligt har jag arbetat mellan 9-16, och nu på eftermiddagen har jag varit uppe hos min kära farmor och plockat körsbär och umgåtts med henne lite.

Det är väldigt bra att ha en farmor som granne, framförallt min farmor, det är så trevligt att bara kunna gå upp och prata med henne,och så bjuder hon på kakor eller som idag en hel hink med körsbär.
Funderar på att baka en körsbärspaj om jag hinner, men det börjar bli dags att ställa sig och baka pizza till middagen också. Efter maten blir det långpromenad med Amanda, så det där med pajbaket kanske får vänta tills imorgon =).

Hoppas ni haft en bra dag!/Jennifer

 

A nightmare on Elm StreetFy fasen vilken läskig film! Jag och syrran fick ett plötsligt sug efter att se en riktigt bra skräckis så vi åkte ner och hyrde den här filmen. Man har ju hört talas om filmen tidigare och även om den gamla filmen, så vi tyckte att det var på tiden att vi såg den. Jag har nu suttit uppkrypen i soffan med en kudde framför ögonen och varit livrädd i 95 minuter! Nu är frågan hur jag ska kunna sova efter att ha sett den här. /jennifer

Oh happy day!


Idag har det varit en riktigt skön och härlig dag, solen och värmen har kommit tillbaka med besked och det har varit jättehärligt ute hela dagen. Lite tråkigt att man jobbar större delen av dagen men lite sol har jag allt kunnat njuta av, och ikväll blev det en tripp ner till Smultronstället men syrran och hennes pojkvän. Jag åt en supergod glass som hette Broadway, men fy fasen vad myckte glass det är! Så när vi ätit upp så tog vi och klättrade uppför alla trapporna upp på Ramunderberget och tittade på utsikten, det är en väldigt jobbig tur upp i vanliga fall och idag blev det extra jobbigt eftersom att jag hade både klackar och långklänning. 

Nu ska jag ge mig ut på en liten joggingtur innan jag hoppar ner i sängen, känner att jag behöver springa ner den där jäkla glassen!

Hoppas ni också haft en bra dag i solen. /Jennifer