Leilas söta julHar suttit och tittat på "Leilas söta jul" nu och har blivit hur sugen på att baka som helst! Det är bland det roligaste som finns, och såhär inför jul finns det ju massor gott som man kan baka. Tyvärr är det ju ganska tidskrävande och tid är något jag har lite brist på för tillfället. Får se om det kanske kan bli något i helgen! /Jennifer

Morgonmys

Godmorgon mina vänner! Idag vaknade man till regnrusk och elände, inget roligt alls, har en lång dag framför mig så jag måste se till att peppa ordentligt.
Igår var jag som sagt på stan ett litet tag och kollade julklappar, lite hittade jag allt, och så fick inhandlade jag även en adventsljusstake till lägenheten. Kände mig lite kreativ sådär och jag måste säga att jag tycker den blev himla fin =).
Nu ska jag gå och sätta på min en varm kopp te och göra iordning lite frukost. Sedan ska jag sätta igång och plugga lite igen.
Hoppas att ni får en bra dag mina kära vänner! /Jennifer

Time for school

Nu har jag druckit upp mitt te och svarat klart på alla era kommentarer. Det dags att dra sig bort till skolan för handledning!