Godkväll!


Den här kvällen får avslutas med lite skön musik. Det har varit en jättebra dag på jobbet, härligt att få jobba lite igen. Imorgon blir det ett eftermiddagspass igen men jag hoppas att jag kommer upp tidigt för att träna lite, känner för att ta en riktigt lång och skön höstpromenad./Jennifer

Iväg till jobbetIdag blev det upp vid sju, duscha, äta frukost och iväg till skolan. Det är så skönt att gå upp i tid och veta att man faktiskt ska göra lite nytta under dagen!  Som tur är så var det inte så mycket vi skulle göra med skolarbetet, det var bara att rätta till lite småsaker, så nu blir det iväg till bussen för att åka till Sörping och jobba på bageriet resten av dagen.

Hoppas ni får en bra start på veckan!/Jennifer

Min helg

Den här helgen har bloggen fått ligga på hyllan som ni märkt. I fredags var det arbete och sedan mys med pojkvännen som gällde, i lördags var det arbete och sedan middag och spelkväll medför syrrorna och idag har det varit fullt upp med annat också. Nu blir det läggdags och sedan upp till skolan och arbetet imorgon. Puss och godnatt gott folk!