Så typiskt mig

Nu är det plugg som gäller igen, typiskt av mig så har jag tagit fel på datum och det där arbetet som jag trodde vi skulle ha klart på fredag ska egentligen vara klart imorgon! Stress, stress, stress... det här lär bli en lång dag.

Jobb på hotellet

Idag har jag arbetat på hotellet ett tag, blev bara från 9-13 men det blir en liten slant för det iallafall, och det är så jäkla skönt att få ett litet break i allt plugg och få använda kroppen lite istället.

Men nu får det bli att gå tillbaka till skolböckerna, har tänkt jag ska försöka få klart så mycket som möjligt av det här arbetet vi har till fredag idag så man slipper ha det in i sista minuten.

Ikväll har jag även tänkt ta ett litet träningspass på Friskis & Svettis om jag hinner, men det är iallafall min plan. Hoppas ni har en bra dag mina vänner! /Jennifer

Gullkisse!

Idag har jag suttit med näsan i böckerna hela dagen, först i skolan och nu hemma i fyra timmar. Nu fick det bli en liten break och jag ska även ta och åka upp till SOK med lillassyster för en runda i spåret, behöver rensa huvudet efter alla semistrukturerade intervjumetoder och grundade teorier.
Vad tycker ni om vårt nya tillskott till familjen då, lilla Alice, hon var den enda av stallkattungarna som blev kvar så vi tog hem henne sålänge, får se om vi kan hitta ett nytt hem till henne eller om vi får behålla henne själva. Söt som socker är hon iallafall! /Jennifer