Året som gått! Del 1

Oj oj oj vad mycket kul som hänt det här året. Det är lika bra att börja från början så man inte missar något.
 
Januari
I januari flyttade jag officiellt in hos Henke, vi hade väl i stort sett bott tillsammans hela december också, men alla mina grejer flyttade jag i januari och allt det där med adressändring och grejer blev klart. 
 
 
Februari
Februari var en lugn månad vad jag minns, det vår så klart en massa pyssel i lägenheten eftersom att jag precis flyttat in. Och den 27:e firade vi min födelsedag hemma hos oss, detta var även första gången våra släktingar träffade varandra, det blev en riktigt lyckad dag. 
 
Det fina halsbandet jag fick av Henke i födelsedagspresent!
 
Mars
I mars var det Henkes tur att fylla år och då samlades vi alla åter igen hemma hos oss och firade. Förutom födelsedagen var det nog inget speciellt som inträffade denna månad. 
 
 
April
I födelsedagspresent av mig fick Henke en hotellövernattning, så i april bokade vi in oss en helg på ett jättemysigt hotell i Köpenhamn. Inte kunde jag då ana att detta skulle bli en av de bästa helgerna i mitt liv!
Efter en jättemysig dag på gatorna i Köpenhamn köper min älskling med sig champagne upp till rummet och går ner på knä och friar till mig, lyckan jag känner i den stunden är helt obeskrivlig. Efter att den värsta chocken lagt sig (jag var HELT oförberedd) så svarade jag såklart ja!
 
 
 
Maj
I maj var det också lugnt, skolan hade dragit igång på riktigt kändes det som och det var mycket tentaskrivningar och plugg ett tag. Vi hade också ett projekt ute på landet med att bygga en lillstuga som vi ska ha som lite sommarstuga. Det var också i maj som vi fick det lyckliga och mycket chockerande beskedet att vi väntade barn. Det var dagen efter att Vårruset hade gått av stapeln här i norrköping som jag tog ett GT-test och det visade positivt. Oj oj oj vilken chock det blev!
 

 
Juni
Inte nog med att vi hade den lilla stugan att fixa med, nej min man är en händig karl och vill inte sitta still i onödan. Så i juni började vi även renovera köket hemma i lägenheten. Det blev hur fint som helst, precis som jag önskat och jag är så stolt över min fina älskling som faktiskt gjorde det mesta i princip själv. Hur lyckat det nu var att påbörja en så stor renovering när jag var i första trimestern på graviditeten vet jag inte, hormonerna och humöret var på högvarv och med all stress och stök som kommer med en renovering så blev det nog en prövning för oss båda. Men vi överlevde det också och kom ut starkare än någonsin med ett nytt och fint kök!
 
 
 
/Jennifer

Världens bästa!Det blev en jättemysig kväll här hemma med min syster och systerdotter. Männen var och kollade på Hobbit och jag och syrran satt och spelade och pratade i soffan. Min underbara systerdotter låg och lekte med Busiga Bebbens Liverpool-apa, jag tror hon fann en ny vän för hon låg och pratade och skrek på den i stort sätt hela kvällen. Åh så man längtar efter bebben nu! Men idag går vi in i vecka 39 så det är inte lång tid kvar, snart får vi hålla vår lilla skatt! / Jennifer

Lördag 29 December

 
God förmiddag mina vänner. Idag blev det sovmorgon till kl 10, så himla skönt. Nu har vi precis ätit lite frukost och spelat ett parti yatzy, riktigt kul spel det där. Älsklingen och jag satt och spelade hela gårdagskvällen också, nästan så vi blivit lite beroende tror jag. 
Idag blir det storhandling och sedan kommer syster och hennes lilla familj hit på middag ikväll, killarna ska på bio och se Hobbit så då passar syrran och jag på att umgås lite, kanske kommer även min yngsta syster och hennes pojkvän om de har tid. Trevligt ska det bli iallafall! /Jennifer