26 Juli

Nu har värmen verkligen kommit Sverige, äntligen får vi väl säga. Synd bara att man jobbar hela veckorna så man inte kan ligga på stranden och njuta istället. Men så är det, tur att man trivs på jobbet! Nu sitter jag hemma i en kokhet lägenhet och tittar på medans min kära sambo spelar tv- spel. Ska vänta på att det blir lite svalare ute och sedan ska jag ta mig en promenad innan jag går och lägger mig. 
 
Mycket gammal bild på mig och Sophia
 
Efter jobbet idag åkte jag till Linköping och träffade min gamla kompis Sophia som jag inte träffat på nästan två år! Det är synd att man glider ifrån varandra så lätt. Men det är väldigt skönt med vänner som man, trotts att man inte setts på två år, kan känna att man kan prata om allt med. Sådana vänner gillas starkt! Vi får se till att det inte tar två år innan vi ses nästa gång igen. /Jennifer

Morgonutflykt

 
Upp med tuppen (och sambon) och iväg till bilprovningen. Lite segt när man vaknar med morgonillamående och helst skulle vilja krypa ner djupt under täcket och somna om. Men när man väl kommit upp och tagit ett åksjukepiller mot illamåendet så går det ganska bra. Tyvärr gick inte lilla pärlan igenom besiktningen, handbromsen fungerar inte som den ska så vi får ta och fixa det först. 
Nu ska jag göra mig klar för ännu en dag på jobbet. Hoppas ni får en härlig fredag mina vänner! /Jennifer

Bröllopsfrisyrer

Godmorgon mina vänner. Inatt hade jag en sån härlig dröm om vårt framtida bröllop, det var precis så som jag önskar det kommer bli med bara de nära och kära, sommrigt och romantiskt. Fast att bröllopet nog blir uppskjutet ett år på grund av bebisen i min mage så kan man ju fortsätta planeringen. Lite extra tid till planering är nog bara bra, jag vill ju att det ska bli perfekt! 
 
I drömmen hade mitt hår växt ner till halva ryggen och jag hade en helt fantastisk frisyr med blommor och lockar. Jag vill inte att mitt hår ska se speciellt fixat ut, utan mer naturligt och romantiskt. Jag hittade lite bilder som passar ganska bra in på den beskrivningen.