Neeeeej!!

Hur deprimerande är det inte att vakna till det här vädret? Där sjönk mitt humör till botten kände jag, hoppas att det händer något roligt snart så jag blir lite gladare igen.
Igår var det iallafall en riktigt rolig kväll med bowling och supergod mat med älsklingen och våra kompisar Tessan och Micke. Och grattis Tessan än en gång till nya jobbet, jag är så stolt över dig!
Idag blir det att åka och titta på Henke när han spelar match vid fem och efter det var tanken att vi skulle åka och grilla hos några kompisar, men vi får väl se om det kanske blir att laga mat inomhus på grund av vädret. Hur som helst så har vi en kul dag att se fram emot.
Vad ska ni hitta på idag då?/Jennifer

LCHF!

Hej mina vänner. Idag är det en stor dag! Jag och älskade startar ett nytt, hälsosammt och lyckligt liv med LCHF. Igår var vi på Willys och storhandlade hem en massa nyttigheter och jag köpte även på mig två bra böcker fulla med inspiration och recept så det här ska vi nog klara ska vi se! Jag är supertaggad och jättespännd på resultat, jag har 15 kilo att gå ner så det är bara att sätta igång. Är det någon av mina fina läsare som äter LCHF? /Jennifer

Resa bokad

Gissa vart vi ska åka! Som ledtråd kan jag säga att det är ett grannland, de pratar väldigt roligt, tycker om korv och har en röd och vit flagga. Har ni listat ut det?
Det är Danmark såklart, närmare bestämt till själva huvudstaden Köpenhamn. I födelsedagspresent fick ju min älskling en hotell övernattning på valfritt hotell ifrån mig. Och vi tillsammans kom överens om att det skulle bli i Köpenhamn, jag har aldrig varit i Danmark förut och Henke var där när han var liten så han minns inte så mycket av det. Men den 12-15 april ska vi ta tåget ner till grannlandet och bara strosa runt på Ströget, dricka god öl och ha det allmänt mysigt tillsammans, ahhh vad jag längtar! / Jennifer