Fredag 30 November

 
Godmorgon mina vänner. Inatt har jag haft ännu en sömnlös natt, ni anar inte hur skönt det då är att med gott samvete kunna ta en liten sovmorgon och veta att man kan vila hur mycket man behöver under dagen, inte behöva tänka på universitetsuppgifter som MÅSTE skrivas!
Eftersom att magen skrek efter mat så gick jag upp ganska tidigt iallafall.
Nu sitter jag här vid matbordet, äter tomtegröt, lyssnar på julmusik och ser små söta snöflingor singla ner utanför fönstret. Nu är verkligen den mysigaste månaden, December i antågande, och jag kunde inte vara lyckligare med vår lilla skatt i tryggt förvar inne i magen! /Jennifer

Mys med mamma och syster.

 
Det blev en tur till Söderköping idag istället för att skura golvet, tänkte att det finns tid till det också och eftersom att mamma var så gullig och hjälpte mig igår så tänkte jag att jag skulle hjälpa henne idag. Vet inte om jag gjorde någon större nytta, men hennes adventskalender som hon pysslat med några dagar blev klar iallafall. Och så fick vi ju umgås lite, det är ju alltid mysigt. Även min syster och systerdotter kom ner och hjälpte till.
Nu ska jag bara invänta min kära sambo så ska vi åka och handla lite till middagen, blir nog tacogratäng på menyn skulle jag tro. Hoppas att jag tycker att det är gott igen, det var en favoriträtt innan graviditeten men jag åt det även i början av graviditeten när jag mådde så illa så sedan dess har jag inte varit så sugen på det. Dags att testa igen! /Jennifer

Torsdag 29 November

Hej på er! Imorse sov jag ut till strax efter kl 8, himla skönt. Nu sitter jag och äter lite "tomtegröt" och funderar på vad jag ska pyssla med under dagen. Känns väldigt tomt på något sätt när man inte har en massa skoluppgifter att ta tag i, men samtidigt sååå skönt. Nu kan jag verkligen fokusera på att ta hand om mig och Busiga Bebben. Igår var mammsen och jag och köpte lite adventsfint hem till lägenheten, och sedan hjälpte hon mig att sätta upp gardiner och julstjärnor så nu har vi det jättemysigt här hemma. Underbara mamma, jag är så tacksam för att jag har dig ska du veta, du är världens finaste <3! Idag kanske det får bli att fortsätta att adventsfixa lite, måste skura golvet och lite så det finns ju att göra. 
Hoppas att ni får en riktigt bra dag! /Jennifer