Parkmys

 
Åh vad glad jag blev förut när några vänner hörde av sig och frågade om jag ville med dem till Vasaparken och leka med barnen, ja Theodore leker ju inte så mycket än utan låg och myste i vagnen, men deras två små pojkar sprang omkring och busade. Det är så härligt att tänka att om ett år är det där Theodore, då kan han också vara med och leka i sandlådan, gunga och åka rutschkana. 
Det är så härligt väder ute idag, det var tråkigt att behöva gå in, men i eftermiddag ska vi åka ut och hälsa på familjen i Södeköping så jag hoppas att vädret håller i sig tills dess.
 
I parken stötte jag även på ett gäng mammor som hade något som kallades "mamma-bootcamp", jag fick ledarens visitkort så jag ska nog faktiskt höra av mig till henne, det verkade jätteroligt, och så himla skönt om man kunde komma igång med lite träning igen! /Jennifer

Öppna förskolan och kusinbus

Idag åkte vi iväg till öppna förskolan på morgonen, det kom en kvinna från Apoteket och pratade om solskydd och myggbett och det var riktigt intressant. Det var också jättekul att träffa Anna och Lukas igen och busa lite. Theodore blev lite trött så han var inte riktigt på bushumör men han tyckte det var roligt att sjunga och dansa lite på öppna förskolan, det är så roligt nu när Theo verkligen börjar tycka saker är lite roligare och leker lite mer, han är bara för go min lilla guldklimp.

I eftermiddag har vi bara varit hemma, vi har haft tvättstugan och nu är pappsen iväg och tränar innebandy. Lillprinsen har haft lite svårt att komma till ro men efter lite mat på flaskan så har han nu somnat och det är dags för oss att gå och knyta oss, jag är riktigt trött!/ Jennifer

Sått var det här

 
Nu får vi se om det blir några grödor här hemma, fröna är i jorden iallafall, nu är det bara att vänta och se. Tagetes, petunia, gräslök och sallad har jag sått än så länge. Jag är ju inte känd för mina fröna fingrar direkt, jag har ju till och med tagit död på mina kaktusar, men mitt intresse för växter har ökat genom åren och jag har faktiskt hållet de flesta blommorna i hemmet levande väldigt länge nu. 
Ja, ett väldigt intressant inlägg om sådd, eller inte! /Jennifer