Soffmys

Idag har vi haft en lugn och skön dag. Jag har varit supertrött hela dagen och trotts lite sovmorgon imorse så har jag inte känt mig på topp alls. Förmiddagen spenderades i soffan och på golvet med lillen. Efter lunch tog hela familjen en liten tupplur innan vi åkte till Söderköping för middag och hockey hos min syster och hennes familj. Det blev en riktigt trevlig kväll med hemmagjord pizza, kusinbus och bebis/förlossningsprat då det inte är alls lång tid kvar tills jag får ett till syskonbarn nu, åh vad jag längtar!
Nu har vi nattat lillen och jag sitter och läser lite och slökollar på Sons of Anarchy som älskling fick i julklapp. Hoppas ni har haft en fin söndag mina vänner! /JenniferArbetsdag

Tjolahopp! Nu far jag iväg för lite arbete på bageriet. Känner mig som en överkörd grävling men inget som inte lite kaffe och glada gäster kan fixa till. Det känns ju som att folk varken har pengar eller plats i magen för att springa på kondis såhär efter julhelgen men jag kan ju ha fel. Jag är inställd på en tyst och lugn dag, så kan det bara bli bättre! /JenniferVår magiska jul!

God fortsättning mina vänner! Jag hoppas att ni har haft en riktigt härlig julhelg med god mat, mysig stämning, fina klappar och en massa härliga människor omkring er. Det är precis vad vi har haft! 
Jag hade aldrig kunnat önska mig en finare första jul med Theodore, och han har varit så glad och nöjd hela helgen så jag tror att han har stortrivts också. 
 
 
 
 
 
 
Julafton firades det här året hemma hos mina svärföräldrar. Vi åkte dit på förmiddagen efter lite mysig frukost och paketöppning här hemma först. Hos svärföräldrarna blev det grötlunch, Kalle Anka, julbad för Theo, julbord, tomte med paketöppning och en massa mys. Henkes farmor och syster med familj var också där och kusinerna busade som aldrig förr. 
 
På juldagen åkte vi till mina föräldrar och firade. Vi åkte dit vid lunch och bjöds på en massa god julmat som blivit över, sedan tog jag och Henke en mysig promenad med Theodore för att få honom att somna lite innan resten av släkten kom för fika och klappöppning. Även här kom tomten och hälsade på, jag var dock ute och köpte tidning så jag missade ju honom tyvärr, men huvudsaken är ju att barnen fick träffa honom (även om de tyckte han var lite läskig). 
 
 
 
 
Vi har fått så otroligt mycket fina paket från våra nära och kära och Theodores lekhörna svämmar över med nya fina leksaker som han bara älskar! Men det som utan tvekan har varit det bästa med den här julen är att få fira den med min egna lilla familj, och se Theodore så glad och sprudlande när han får träffa alla han tycker om och busa med kusinerna. Mitt mammahjärta är så överfyllt med kärlek att jag tror det kommer räcka hela nästa år också!