Mobilbloggens drottning

Det är jag det, det kan ni skriva upp. De senaste sisådär sjuttio-elva inläggen har knappats in på min trogna följekamrat, the iPhone. Utan den hade det i sex månader nu ekat tomt här inne på blögga! Jag har nämligen sisådär ZERO tid till att fälla upp skärmen på laptopen och sätta mig, det är iallafall väldigt sällan. Min lillprins har förstår ni en radar av något slag som ger utslag och väcker honom varje gång jag ska äta, gå på toan, sätta mig vid datorn eller mysa lite i soffan med hans pappa. Väldigt behändigt tycker han och lite smått irriterande tycker hans mamma som då hon har ganska begränsat med sysslor medans lillprinsen sover.

Så de inlägg jag har tid att skriva (som nu mitt i natten) får hoppa in när han lugnt och stilla ligger i min famn och äter och jag har en hand över. Detta har även resulterat i suddiga och halvdana foton. Inga modebloggar bilder här inte med perfekt skärpa och ljussättning. Men de speglar ju min verkligheten ganska bra då jag ser det mesta lite suddigt med trötta småbarns-föräldra-ögon.

Så detta inlägg får bli en hyllning till blogg.se-appen som gör det möjligt för mig att skriva av mig lite i min elektroniska (och icke speciellt privata) dagbok. Hurra hurra hurra för den!

Ps. Att tillägga är jag egentligen inte det minsta ledsen för att jag inte har tid för datorn, jag byter gärna ut den mot lek och gos med min lilla son! /jennifer

Semester ❤

Godmorgon kära vänner! Idag vaknar jag med en riktigt lycklig känsla i kroppen, för nu har Henke semester, vilket innebär att när helgen är slut så är han fortfarande hemma! Eller ja, hemma kommer vi ju inte vara för på måndag åker vi på en liten minisemester till Göteborg med svärisarna. Det ska bli så otroligt roligt, hoppas bara bilresan går bra med lillprinsen.

Idag blir det lugnt här hemma, en liten tur på stan för lite ärenden, sen kommer syrrans sambo och lilla Malin på besök och i kväll är det tvättid. Åh så underbart liv man lever! /Jennifer

Tisdag 25 Juni

 
 
Snark säger jag bara, jag vet inte vad det är men jag är så hemskt trött idag! Det har blivit en del sena nätter och tidiga morgnar ett par dagar nu så det är säkert det. Lillprinsen har en liten gnällperiod och det är väldigt svårt att hålla honom på gott humör sålänge man inte är iväg och gör något, så idag åkte vi till min syster och systerdotter. Det tyckte Theo var roligt iallafall. Jag fick också tillfälle att hjälpa min syster med lite förberedelser inför lilla Malins 1 årsdag som är om två veckor! Kan inte fatta att hon redan är ett år min lilla systerdotter, jisses vad tiden går fort. 
 
Nu ska vi iväg och träffa Mette och Bella för lite lek och gos och sedan hoppas jag att jag får en tidig kväll i sängs, vet inte hur länge jag orkar vara vaken idag! /Jennifer