Underbara kusinerna Bus! ❤️


Imorse fick jag ett gulligt sms från min kära syster som undrade om jag och Theo ville leka med henne och kusin Malin idag. Självklart! Ropade jag och Theo i kör och slängde i oss frukost och packade in oss i bilen. Så där har vi nu spenderat större delen av dagen. Tyvärr så kunde inte min lilla skrutt somna i vagnen idag, trotts en halvtimmes promenad, så vi fick åka hem nu så han får sova lite eftermiddag. 

Men åh vad kul det är att busa med kusin och moster, Theo tycker det är så kul, lite jobbigt kanske när kusinen ska gosa och pussas hela tiden (tjejbaciller vet ni). Men de är verkligen så otroligt söta de där två. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det är en välsignelse att jag och min lillasyster fick barn nästan samtidigt, både vi och barnen har sån glädje av det! /Jennifer


Theodore 10 månader!

 
Idag blir vår lilla Theodore 10 månader, helt galet om ni frågar mig! 
 
Längd: 74cm
Vikt: 9 700g
Antal tänder: 1/2 (den lille rackaren tar god tid på sig att komma upp).
 
Favoritsysselsättning: Bada, leka tittut, leka jaga med pappa, bläddra i böcker, gå med gåvagnen.
Mindre roligt: Bli matad, ligga still på skötbordet.
Favoritmat: Om Theo fick välja; PAPPER (tidningar, toapapper, kvitton, you name it!) När mamma ger mat; spagetti och köttfärsås.
Inte gott: Mammas fiskgryta.
 
Nya färdigheter: Vinka, gå med stöd, öppna/stänga dörrar, bläddra i böcker. 
Ordförråd: Mamamamama....dadadadda.... bababba...ooooaa.
 

Bvc

 
Oj vad trött man blir efter Bvc, det tog inte lång tid vid bröstet innan lillen sov som en liten stock. Min fina underbara son som utvecklas så bra. Vår sköterska trodde inte heller att det är så lång tid kvar innan han går nu, han var väldigt pigg på att resa sig och hade bra balans. Går han inte innan sin 1 årsdag blir vi nog alla förvånade! 
 
Theodore är nu 74 cm lång och väger ca 9700 g, börjar bli en riktigt stor kille med andra ord, men han ligger jättefint på kurvan. "Han kan inte vara ett mer medelbarn" fick han som kommentar från vår fina bvc-sköterska idag. Mitt på medelkurvan ligger han, så det där med att han inte äter så stora portioner behöver vi som tur är inte oroa oss för! Och sömnen som vi också har varit lite bekymrade över fick vi också goda tips och råd om, så det är en lättad mamma som kommer från besöket idag. /Jennifer