Onsdag 23 Oktober

 
Hej i ruskvädret. Här inne har det varit tyst nu i en veckas tid och det beror på den här jäkla förkylningen vi åkt på igen. Lillprinsen börjar äntligen bli bättre, det är bara lite snuva kvar, men han har varit riktigt hängig och det har inte varit på tal om att göra något annat än att sitta på golvet och leka med honom eller ha honom på höften. Men nu är han piggare och jag kan äntligen ta tag i lite sysslor igen. Sen att jag själv har gått och blivit snorig och febrig orkar jag inte låtsas om för tillfället, huvudsaken är att Theodore är frisk. 
 
Nu när man mått lite halvtaskigt och haft en grinig och hängig liten pojke så är jag så glad för att vi har så fina far och morföräldrar, faster och mostrar till Theo som har varit ett stöd och piggat upp lillkillen. Igår var farmor och farfar här och var barnvakt medans vi var på båtkurs, och förra veckan kom mormor och hälsade på. Hon hade med sig världens gulligaste lilla fåtölj som Theodore bara älskar att klättra i, än så länge har han ju inte direkt ro att sitta still i den. Busungen! 
 
Idag är det regnigt och ruskigt ute igen så vi får väl se om vi tar oss ut något under dagen, annars får vi försöka underhålla oss här hemma. I eftermiddag är det tvättdags igen så då kan vi nog iallafall få tiden att gå!/Jennifer

Mammas sjukling

 
 
Idag är det ingen bra dag här hemma. Min lilla skrutt är hostig, snorig, har feber och är inte på sitt vanliga glada och spralliga humör. Just nu sover han så jag hoppas att han mår lite bättre när han vaknar, mammas lilla älskling. 
Hoppas verkligen att resten av familjen slipper det den här gången, men jag har redan börjat hosta och snora lite jag med så jag håller tummarna för att det inte bryter ut. Jag tycker verkligen att vi har haft nog med förkylningar den här hösten! 
Så idag blir det en lugn hemma dag och hoppas på att lillprinsen kryar på sig snabbt. /Jennifer

Höstrusk


Idag tog vi en uppfriskande promenad på morgonen. Jag älskar verkligen hösten med dess vackra färger och friska luft. Idag är det dessvärre en riktig ruskig dag ute, kallt och duggregn, men att då ta en lång härlig promenad är faktiskt inte så tokigt. 

Nu är vi inne i värmen igen och min tanke med dagen är att få lite städning gjort, vi får väl se vad lillprinsen tycker om den idén. Pappa Henrik kommer ju inte hem förrän sent ikväll så vi har ju hela dagen på oss! /Jennifer