Söndagmorgon


Godmorgon mina vänner. Gårdagen var jättetrevlig och bjöd på både arbete och 40 årskalas. Och jag försov mig INTE till jobbet, jippey! 

Idag blev det heller ingen sovmorgon tyvärr för lillprinsen ville upp vid sju, men det gör inte så mycket när han har såhär härligt morgonhumör som han haft idag. Jag ställde mig och bakade scones till frukosten istället vilket blev mycket uppskattat av sambon. 

Nu blir det att göra sig klara för att åka till IKEA och införskaffa lite grejer, jag ääälskar IKEA så det blir säkert en massa skoj!

Friday im in love!


Det går lång tid mellan inläggen nu, det blir väl så med en energisk åttamånaders hemma! Men är jag inte här och slänger in inlägg så hittar ni mig alltid på Twitter; @theos_mamma eller på Instagram; jennifer_svensson. Är man nörd på sociala nätverk så är man ;)!

Idag är vi i Söderköping och busar med kusin och moster igen, vi tog faktiskt bussen hit imorse och jag måste säga att det gick riktigt bra. Jag har varit lite rädd för det där innan hur man ska krångla på barnvagnen på bussen och hur man ska få plats och allt, men premiärturen blev riktigt lyckad faktiskt och Theo tyckte nog det var lite spännande också. 

Det blir nog att stanna här till kvällen för jag tror även att min kära man kommer senare efter jobbet för att umgås lite. En härlig fredag med andra ord! /Jennifer

Onsdag 18 SeptemberIdag är vi i Söderköping och busar med moster och kusin, kusinen är ju än så länge på dagis men hon kommer hem och håller koll på sin vilda lillkusin efter lunch. Mohaha, tjoar Theodore här och passar på att pilla och smaka på varje leksak som kusinen har på rummet! 

Senare idag kommer min älskade mamma hem som jag inte träffat på tre veckor! Hujedamej, jag lär ju behöva tygla mig för att inte krypa upp och krampaktigt klamra mig fast i knät på henne när jag ser henne! 

Men fram tills dess är det iallafall lek och bus. /Jennifer