Ledig Söndag


Åh vad jag har längtat till denna dag, hela veckan har jag sett fram emot söndag och att äntligen få en ledig dag med mina älsklingar här hemma. Det har varit en lång och omtumlande vecka på alla sätt och vis och därför har den nog också kännts extra lång! 

Dagen har jag än sålänge spenderat ute i vårt hus med pill och fix för att få allting klart. Henke och min kära farfar som hjälper oss så mycket håller på med toaletten. Hoppas på att allt snart blir klart så att vi kan flytta hit. Jag vill verkligen ha mitt egna lilla krypin snart! Jag är så tacksam för att vi får sova och bo hos mina föräldrar, men det är samtidigt väldigt jobbigt. Jag behöver ha ett eget hem att rå om, en egen säng att sova i och bara få ta hand om min lilla familj. 

And she's back!

Mitt i all kaos, som även kallas vår vardag för tillfället, sitter jag nu vid mina föräldrars matbord och fick för mig att uppdatera bloggen lite. Tre månader har gått sedan sist och mycket har hänt! Vi har haft semester, åkt lite båt, sålt vår lägenhet, renoverat hus, kommit tillbaka från semester, blivit inneboende hos mina föräldrar, ja för att bara nämna de stora sakerna. 

Igår lämnade vi ifrån oss nycklarna till lägenheten i Norrköping och är nu på riktigt "sörpings-bor" (bosatta i staden Söderköping). Än sålänge bor vi hos mina föräldrar på samma gård som vårt hus eftersom att vi inte riktigt är klara med renoveringen. 

Om sanningen ska fram vet jag inte vad vi gett oss in på med det här huset, men jag är ganska säker på att när det är klart kommer det att vara ett riktigt drömslott!