Vår lilla nisse.

Idag har det varit en riktigt seg dag, mitt humör har inte alls varit det bästa och orken har helt enkelt inte funnits. Tur är ju då att man har så underbara människor omkring sig, hela dagen har jag tillbringat med min syster, mina systerdöttrar, min mamma och såklart min underbara son och fästman. Dessa personer vet verkligen hur man får en att må bra och bli på gott humör igen. Älskar er alla!
 
Ikväll har vi äntligen fått iväg beställningen på årets julkort, bättre sent än aldrig. Det där med att få en 2åring att sitta stilla och le mot kameran är ju inte det lättaste, men pappan i huset lyckades till sist och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med resultatet. Jag tänker inte avslöja det färdiga resultatet, men jag tänker bjuda på några bilder på vår söta och busiga lilla nisse här hemma. 
 
 
 
 
Nu är det dags att krypa till kojs, imorgon är det en mycket stor dag för vår familj och jag hoppas verkligen att jag kommer att ha riktigt roliga nyheter att dela med mig av senare i veckan. 
Puss och godnatt!/Jennifer

Lunch inlägg

Det blev en långhelg med hela fyra dagars ledigt, men idag är jag åter på jobbet, nu blir det jobb ons-sön. Just nu sitter jag och njuter av min lunch,  det är ju bland det bästa med att jobba så som jag gör. Man får ju mumsig mat varje dag, idag är det rotfruktsgratäng med grönsaksbiff och kycklingspett.

Theodore blev glad över att få gå tillbaka och leka med sina kompisar på dagis och jag fick bara en snabb vinkning till hejdå innan han satte igång att gräva i sandlådan med de andra.  Unerbara unge! Vi hade en sådär riktigt mysig morgon där han bara låg i min famn i sängen och tittade på klipp på mobilen. Bättre start på dagen finns ju inte!

Välkommen December


Dagarna här i huset svischar förbi i en väldig fart. Vi är redan inne i december och detta år är snart slut! I renoveringen har vi nu kommit en bit nere i köket och köksinredningen väntas komma om ca två veckor så nu är det bråttom att få klart allt tills dess.  Det ska bli så underbart skönt att få ett ordentligt kök, nog för att vårt har fungerat här på övervåningen men det är verkligen litet och trångt så några större utsvävningar i kokkonsten har jag inte orkat göra. 

Förutom renoveringen så går vardagen på som vanligt med arbete och dagis. Theodore fortsätter att trivas så underbart bra på nya dagiset och det är så kul att se hur han har utvecklats på bara några månader. Det börjar komma fler och fler ord och hans förståelse för hur saker fungerar och hänger ihop är förvånansvärt bra för någon som inte ens är två år än!