Tvättdag

(oj vilken suddig bild såg jag nu, syns så dåligt när man mobilbloggar, ber om ursäkt för det!)

Idag har det varit lite av en krigszon här hemma. Theodore har nog fått ögoninflammation för ögat har geggat och varit svullet hela dagen, dessutom har han verkar lite hängig så jag är rädd att det är en förkylning på väg. Detta, plus tvättid och en allmänt stökig lägenhet har lett till en del frustrerande stunder för mamman i familjen och en del arga utbrott från sonen. 
Nu är pappa hemma så då blev det lite bättre iallafall, men jag tror det får bli en tidig kväll för lillprinsen ikväll! 

TisdagsträningHej mina vänner. Det var ett tag sen, men här hemma har dagarna gått i ett och när man väl har fått tid över så har man städat eller helt enkelt kollapsat i soffan. Ikväll är faktiskt första kvällen på länge som jag känner att jag har lite energi kvar efter en hel dag, och jag är ganska säker på att det har att göra med att jag och Henke varit och tränat och samlat på oss lite energi därifrån. 

Förra veckan blev det ju tyvärr ingen träning så idag kände man sig ordentligt seg i starten, men efter uppvärmingen på crosstrainern så kände jag mig piggare och starkare och vi tränade både armar och ben inne på cirkelgymmet. 

Våran lilla son hade tyvärr inte velat somna här hemma under tiden så nu har jag suttit och försökt söva honom i 1 1/2 timma, äntligen tror jag att det börjar ge resultat för ögonen ser väldigt tunga ut nu. Tur då att träningen gav mig lite energi som sagt, det här med övertrötta barn kan ju vara det mest krävande som finns! 

Welcome home

 
Här hemma går vi i hustankar mest hela tiden nu. Jag hoppas verkligen att vi hittar något snart så lillprinsen kan få ett eget rum och en trädgård där han kan få sträcka på benen ordentligt i vår och sommar. Men fram tills dess drömmer vi oss bort som sagt. 
 
 
I julklapp fick jag ett presentkort på Akademibokhandeln och jag visste direkt vad jag skulle lägga pengarna på, som det Leila Lindholm fan jag är så var jag ju bara tvungen att ha hennes nya inredningsbok Welcome home. Och åh vilka vackra inspirationsbilder och bra tips det fanns i den boken. Precis sån stil som jag kan tänka mig när vi flyttar till hus, iallafall om det är ett lite äldre hus. Nu kliar det i fingrarna ännu mer!