Garderobstrubbel

 
Det var väldigt längesedan min garderob fick sig en ordentlig uppdatering. Ett och annat plagg har slunkit in men i det stora hela har jag inte ägnat min garderob någon som helst kärlek sedan jag fick Theodore, har ju inte riktigt känt för att köpa in en massa nya kläder när man hela tiden kämpat för att gå ner i vikt och inte vetat vilka storlekar man ska satsa på. Dessutom är det ju mycket roligare att köpa kläder till Theo och nu har ju de slantar man fått över gått till renovering och grejer till hemmet. 
 
Nu är det ju inte direkt läge att uppdatera garderoben heller på några månader eftersom att ett nytt litet liv tar plats i magen. Men jag har redan börjat fundera på vilka plagg jag skulle vilja ha in till hösten när vi har vår lilla bebis här ute hos oss. Förhoppningsvis så har jag kunnat hålla mig till min plan och inte gå upp så mycket i vikt, och efter förlossningen ska jag verkligen se till att sätta igång med träningen direkt så jag slipper de där extrakilona som är så himla jobbiga! 
 
Det där med en komplett basgerderob är något som jag aldrig riktigt fått till, det får bli min första prioritering. Men vad ska den innehålla. Har ni några tips och trix för hur man ska tänka så får ni hemskt gärna komma med förslag.
 
 

Vecka 20

 
Idag går vi in i vecka 20 i graviditeten, känns helt ofattbart att vi är halvvägs och att vi om ca 20 veckor till har en liten bebis hos oss. Igår var vi på andra ultraljudet och det var så skönt att få se att det stod rätt till därinne hos vår lilla älskling, enligt barnmorskan är bebisen lite mindre än genomsnittet men inget som var något onormalt, kanske blir att ta ett tillväxt ultraljud senare men det var inte säkert. Annars såg allt bra ut och bebisen låg och vred och vände på sig därinne, längtar så tills jag kan känna det ordenligt!
 
Det en väldigt lugn period för tillfället, börjar få tillbaka min matlust och just nu har jag en galet sug efter Snickers. Den första riktiga cravingen den här graviditeten, som tur var kan jag behärska mig lite mer nu än vad jag gjorde när jag väntade Theodore, då struntade jag totalt i vad jag stoppade i mig. Men än sålänge har jag inte gått upp mer än 2 kg, fram till vecka 16 hade jag bara gått ner men nu när magen har tagit fart och växt en del så visar det även uppåt på vågen. 
 
 

Helgens äventyr

 
 
 
 
Jag tänkte jag skulle lägga in lite mysiga bilder från helgen som varit, en helt perfekt helg med en massa kvalitetstid med familjen. På lördagen mötte vi upp mina föräldrar och båda mina systrar med respektive och barn hemma hos mina föräldrar för pulkaåkning och korvgrillning. Väldigt mysigt och barnen tyckte det var så himla kul att leka i snön tillsammans med oss vuxna, och vi vuxna blev som barn på nytt och tyckte det var minst lika kul att slänga oss nerför backen på pulkor och snowracers och allt vad vi hade.
Tyvärr resulterade det i att min syster åkte på en mindre hjärnskakning efter att ha krockat med ett träd (och vi som var så oroliga för barnen när de åkte!).
Men förutom den lilla insidenten så var det en väldigt mysig förmiddag med mycket skratt och en hel del snö innanför kläderna.
 
 
På söndagen var vi på förmiddagsfika hos min syster som firade sin födelsedag i förskott, hon fyller år idag så åter igen ett stort stort grattis på din dag mitt hjärta! Vi hade varit barnvakter åt deras yngsta över natten eftersom att min syster var lite hängig efter pulkaolyckan och det var så mysigt att ha en liten ettåring att se efter igen. Världens goaste lilla Olivia! 
 
Jag verkligen älskar lediga helger då man bara kan ägna tiden åt familjen och det man älskar. Det blev en riktig energiboost inför veckan som nu bjuder på arbete fram till fredag och sedan Karlstad-resa till helgen.