Årets höjdpunkter

Hej mina vänner. Nu är det snart bara en dag kvar på detta år, jag kan inte fatta hur fort det har gått och hur mycket som hänt! Detta år har både varit fyllt med lycka och sorg och en ren berg och dalbana för humöret, men sammanfattningsvis så har det varit ett kanon år enligt mig. Här är några av årets höjdpunkter:

1. Jag träffade min Henrik. Efter mycket om och men så blev det till sist han och jag och jag kunde inte vara mer lycklig och tacksam för att jag träffat en sådan toppenkille som han. Du är mitt allt min älskling!2. Jag och brudarna åkte på en fantastisk solresa till Kreta! Första gången jag åkte med endast mina vänner och det är en resa jag sent kommer att glömma, sol, bad, galna vandringar i raviner och drinkar på balkongen, ah det kan inte bli bättre =P. Hoppas verkligen att vi får tillfälle att göra om det!
3. Jag började på universitetet. Efter mycket velande så bestämde jag mig för att plugga vidare och jag hittade och kom in på en utbildning som jag verkligen trivs med. Även om det förstås inte bara varit positivt att gå tillbaka till skolan så är det ändå en av årets höjdpunkter.
4. Jag och lillasyster var på Veronica Maggiokonsert. Detta måste ju bara in på den här listan, så jäkla kul upplevelse. Hon är underbart bra!
¨
5. Vi fick en ny familjemedlem. Vår tredje katt i familjen, den galna men supersöta Alice flyttade in efter sommaren och stal våra hjärtan.
Ojojoj, den här listan kan göras hur lång som helst, men jag tror det får räcka såhär för tillfället, jag kan inte sitta här hela kvällen! /Jennifer