Mobilbloggens drottning

Det är jag det, det kan ni skriva upp. De senaste sisådär sjuttio-elva inläggen har knappats in på min trogna följekamrat, the iPhone. Utan den hade det i sex månader nu ekat tomt här inne på blögga! Jag har nämligen sisådär ZERO tid till att fälla upp skärmen på laptopen och sätta mig, det är iallafall väldigt sällan. Min lillprins har förstår ni en radar av något slag som ger utslag och väcker honom varje gång jag ska äta, gå på toan, sätta mig vid datorn eller mysa lite i soffan med hans pappa. Väldigt behändigt tycker han och lite smått irriterande tycker hans mamma som då hon har ganska begränsat med sysslor medans lillprinsen sover.

Så de inlägg jag har tid att skriva (som nu mitt i natten) får hoppa in när han lugnt och stilla ligger i min famn och äter och jag har en hand över. Detta har även resulterat i suddiga och halvdana foton. Inga modebloggar bilder här inte med perfekt skärpa och ljussättning. Men de speglar ju min verkligheten ganska bra då jag ser det mesta lite suddigt med trötta småbarns-föräldra-ögon.

Så detta inlägg får bli en hyllning till blogg.se-appen som gör det möjligt för mig att skriva av mig lite i min elektroniska (och icke speciellt privata) dagbok. Hurra hurra hurra för den!

Ps. Att tillägga är jag egentligen inte det minsta ledsen för att jag inte har tid för datorn, jag byter gärna ut den mot lek och gos med min lilla son! /jennifer