Kalaset

 
 
 
 
 
 
Idag har vi firat vår lille son här hemma, vår 1 åriga, helt plötsligt stora son! På förmiddagen blev det lite pyssel och städning här hemma och sedan kom gästerna vid elva tiden, Theos mormor, morfar, farmor, farfar, yngsta moster, gammelmormor, gammelmorfar, Henkes moster och hennes man. Det blev fullt hus (eller ja lägenhet) men det var jättekul att träffa alla och lillprinsen trivdes som fisken i vattnet och busade och lekte för fullt med sina gäster. Vi bjöd på kaffe och tårta och när gästerna hade gått hem somnade han som en stock i mammas famn. 
Tanken var att vi skulle ha främmande på eftermiddagen också, men tyvärr blev Henrik dålig efter lunch så vi fick avboka det. Ikväll har Theo lekt med sina nya leksaker, medans pappa Henrik legat med feberfrossa i soffan och mamma Jennifer städat undan efter kalaset. 
Tänk att det aldrig ska bli som man planerat, jaja, huvudsaken är ju att Theodore är glad och nöjd med dagen! 
 
Och nu har ju äntligen snön kommit till vår del av landet, så imorgon kanske det blir en premiärtur med pulkan som lillen fick i julklapp. Hoppas ni har en trevlig helg! /Jennifer
#1 - - Johanna - A dream as a model ♥:

Åh vad kul med kalas, och så fina bilder! :)

sv: Tack! Okej då tycker jag du ska köpa dig ett par riktigt snygga klackar i sommar. :)

#2 - - Berta K:

Vilka fina bilder!

#3 - - veronica eriksson:

Vilka mysiga bilder! :) Kram