Onsdag 23 Oktober

 
Hej i ruskvädret. Här inne har det varit tyst nu i en veckas tid och det beror på den här jäkla förkylningen vi åkt på igen. Lillprinsen börjar äntligen bli bättre, det är bara lite snuva kvar, men han har varit riktigt hängig och det har inte varit på tal om att göra något annat än att sitta på golvet och leka med honom eller ha honom på höften. Men nu är han piggare och jag kan äntligen ta tag i lite sysslor igen. Sen att jag själv har gått och blivit snorig och febrig orkar jag inte låtsas om för tillfället, huvudsaken är att Theodore är frisk. 
 
Nu när man mått lite halvtaskigt och haft en grinig och hängig liten pojke så är jag så glad för att vi har så fina far och morföräldrar, faster och mostrar till Theo som har varit ett stöd och piggat upp lillkillen. Igår var farmor och farfar här och var barnvakt medans vi var på båtkurs, och förra veckan kom mormor och hälsade på. Hon hade med sig världens gulligaste lilla fåtölj som Theodore bara älskar att klättra i, än så länge har han ju inte direkt ro att sitta still i den. Busungen! 
 
Idag är det regnigt och ruskigt ute igen så vi får väl se om vi tar oss ut något under dagen, annars får vi försöka underhålla oss här hemma. I eftermiddag är det tvättdags igen så då kan vi nog iallafall få tiden att gå!/Jennifer