Garderobstrubbel

 
Det var väldigt längesedan min garderob fick sig en ordentlig uppdatering. Ett och annat plagg har slunkit in men i det stora hela har jag inte ägnat min garderob någon som helst kärlek sedan jag fick Theodore, har ju inte riktigt känt för att köpa in en massa nya kläder när man hela tiden kämpat för att gå ner i vikt och inte vetat vilka storlekar man ska satsa på. Dessutom är det ju mycket roligare att köpa kläder till Theo och nu har ju de slantar man fått över gått till renovering och grejer till hemmet. 
 
Nu är det ju inte direkt läge att uppdatera garderoben heller på några månader eftersom att ett nytt litet liv tar plats i magen. Men jag har redan börjat fundera på vilka plagg jag skulle vilja ha in till hösten när vi har vår lilla bebis här ute hos oss. Förhoppningsvis så har jag kunnat hålla mig till min plan och inte gå upp så mycket i vikt, och efter förlossningen ska jag verkligen se till att sätta igång med träningen direkt så jag slipper de där extrakilona som är så himla jobbiga! 
 
Det där med en komplett basgerderob är något som jag aldrig riktigt fått till, det får bli min första prioritering. Men vad ska den innehålla. Har ni några tips och trix för hur man ska tänka så får ni hemskt gärna komma med förslag.
 
 
#1 - - Emelie:

Jag måste verkligen också ta och fixa basgarderoben..har typ inga basplagg, haha

#2 - - Jossan:

Jag fick ett superbra tips för hur man kan rensa i garderoben. Häng galgarna åt samma håll till en början och sen när du använt ett plagg så hänger du den åt andra hållet, efter nån månad så ser man vilka kläder man använt och inte! :D

Svar: Supersmart ju, det får jag ta och testa. Nu finns det ju vissa kläder jag inte kan ha av storleksmässiga skäl men sen ska jag definitivt ta en storrensning! <3
Jennifer