Vecka 20

 
Idag går vi in i vecka 20 i graviditeten, känns helt ofattbart att vi är halvvägs och att vi om ca 20 veckor till har en liten bebis hos oss. Igår var vi på andra ultraljudet och det var så skönt att få se att det stod rätt till därinne hos vår lilla älskling, enligt barnmorskan är bebisen lite mindre än genomsnittet men inget som var något onormalt, kanske blir att ta ett tillväxt ultraljud senare men det var inte säkert. Annars såg allt bra ut och bebisen låg och vred och vände på sig därinne, längtar så tills jag kan känna det ordenligt!
 
Det en väldigt lugn period för tillfället, börjar få tillbaka min matlust och just nu har jag en galet sug efter Snickers. Den första riktiga cravingen den här graviditeten, som tur var kan jag behärska mig lite mer nu än vad jag gjorde när jag väntade Theodore, då struntade jag totalt i vad jag stoppade i mig. Men än sålänge har jag inte gått upp mer än 2 kg, fram till vecka 16 hade jag bara gått ner men nu när magen har tagit fart och växt en del så visar det även uppåt på vågen. 
 
 
#1 - - Ida Lindborg ♡:

Åh så spännande :)

Sv: hihi ja, hon är snart 8 månader så hon är fortfarande kattunge :)

#2 - - Louise:

Så spännande! :)

#3 - - Johan:

Det där med barn alltså. Vilken känsla det måste vara att ha ett litet liv inuti sig själv sådär. Wow!

SV: Jag längtar massor till våren nu kan jag säga! Nu när det har snöat massor igen känns det mest bara tråkigt tycker jag. Vill ha vår, nuuu! :)
Egentligen har ju inte vintern varit så lång, åtminstone inte här. Hela oktober var ju ganska fin, så det är egentligen bara november-januari än så länge, men ja... det räcker nu tycker jag.