Bland snoriga näsor, husrenoveringar och höstmys.

Äntligen bor vi i vårt hus! I en vecka snart har vi sovit i vårt egna hus, i vår egna säng. Och det är helt underbart! Så klart att det finns en hel del kvar att pyssla med, och vi har ju fortfarande en hel nedervåning att renovera. Men sovrummen, toaletten och det provisoriska köket är vi väldigt nöjda med!

Idag var jag ledig så på förmiddagen var jag, Theo, min syster och hennes två döttrar inne i Norrköping och shoppade lite smått och gott till hemmet. Kom bland annat hem med en spegel till toaletten och en hatthylla. Det är så himla roligt att inreda och pyssla i hemmet. Önskar man hade riktiga guldbyxor så man kunde få allt man ville ha, men lite smått här och där kan man ju iallafall kosta på sig.

Busungar på Busfabriken

Igår tog jag, syrran och hennes fästman och packade in våra tre små bustroll i bilarna och åkte till Busfabriken. Theodore och deras äldsta dotter Malin har varit och lekt där med papporna förut men för mammorna och den minsta så var det en ny upplevelse, och wow säger jag bara, hade detta funnits när jag var liten hade jag rymt hemifrån och bosatt mig i en av de där klätterställningarna! Så mycket skoj där fanns, och vilket jobb vi fick med att jaga de där två äldsta genom alla gångar och labyrinter, nerför rutschkanor, genom tunnlar och in i bollhav! Det var två trötta busfrön och tre ännu tröttare föräldrar som efter två timmar satte sig i bilen hem igen!


Lördagmorgon

Så var helgen här igen, efter en väldigt tuff vecka ska det bli skönt att få ha min fästman hemma hela dagarna och bara få umgås med min lilla familj. I eftermiddag ska vi till och med ta en liten tripp ut till Bränntorp för lite kräftkalas hos svärföräldrarna, ska bli skönt att komma ifrån allt vad renoveringar heter för en kväll. Men snart är huset så klart att vi kan flytta in, och åh som vi längtar!
Det här med att flytta ut på landet är något som både jag och Henrik har drömt om länge, och när man ser hur mycket vår lilla Theodore trivs här ute bland alla katter, hästar, traktorer och såklart mormor, morfar, kusiner och mostrar så känns det bara så rätt att vi valde att flytta just hit. Trotts renoveringar som aldrig tycks ta slut och det faktum att vi än sålänge bor i mina föräldrars vardagsrum.