Trevlig Valborg!

Hej mina vänner, dag nr 3 på landet och älsklingen har kommit riktigt långt med lillstugan. Idag är det jag som får vara den hjälpande handen eftersom att hans far är och jobbar. Får väl se hur mycket jag kan göra, men lite nytta kanske jag är till.
Jag börjar också bli riktigt stressad över skolarbetet jag håller på med, jag har ingen ro till att sitta ner och få fram något vettigt att skriva. Det är såå svårt just nu och jag vet inte vad jag ska göra för att det ska lossna. Vi får väl se om jag kanske kan få lite tid till att sätta mig med det senare.
Ikväll blir det Valborgsfirande i Bränntorp, mysigt värre. Vet inte riktigt vad det innebär men det blir väl en sväng till brasan och umgås med lite folk. Vad har ni för planer för Valborgsfirandet då? /Jennifer

Bröllopsplanering Steg 1:

Vi har bestämt oss för att ha bröllopet nästa sommar. Alltså är det ett helt år tills dess, men det är mycket som ska planeras och det är bra att börja i tid. På VigselGuiden.se kan man ladda ner en checklista för vad som ska göras och ungefär när det ska göras.  Såhär står det om steg 1:
12 - 8 månader före
Bestäm datum för vigseln.
Boka kyrka, vigselförrättare och festlokal.
Sätt en ungefärlig budget.


Stugbygge

Här sliter de för fullt med det lilla huset, idag är det isolering och sätta gips som står på schemat tydligen. Antagligen blir det så att vi stannar över natt idag igen, men det gör inte så mycket för det är så himla skönt här ute! Igår gick pluggandet lite sådär så jag ska göra ett nytt försök idag får vi se om det går bättre. /Jennifer