Bvc

 
Oj vad trött man blir efter Bvc, det tog inte lång tid vid bröstet innan lillen sov som en liten stock. Min fina underbara son som utvecklas så bra. Vår sköterska trodde inte heller att det är så lång tid kvar innan han går nu, han var väldigt pigg på att resa sig och hade bra balans. Går han inte innan sin 1 årsdag blir vi nog alla förvånade! 
 
Theodore är nu 74 cm lång och väger ca 9700 g, börjar bli en riktigt stor kille med andra ord, men han ligger jättefint på kurvan. "Han kan inte vara ett mer medelbarn" fick han som kommentar från vår fina bvc-sköterska idag. Mitt på medelkurvan ligger han, så det där med att han inte äter så stora portioner behöver vi som tur är inte oroa oss för! Och sömnen som vi också har varit lite bekymrade över fick vi också goda tips och råd om, så det är en lättad mamma som kommer från besöket idag. /Jennifer
#1 - - anniepiie:

Härligt att allt är som det ska! :D Supersöt!! SV: Okej, ska köpa dedär när jag åker till rusta nästa gång! :) hihi Har ett te här hemma med polksmak, såå gott och gillar även glass med polka. Mums. Inte för att jag hade tänkt å äta tvålen med doften är underbar! :) Kramar!!