Inskolningen och renoverings update.

Nu är vår lilla Theodore snart inskolad på förskolan här i söderköping och det har gått så fruktansvärt bra såhär långt. Det är en jättefin förskola med många härliga barn och "fröknar", både jag och Theodore stormtrivs! Idag var första dagen vi skulle testa att sova kvar på förskolan, men det var lite för konstigt. Jag tror att det till största del berodde på att det var jag som var där och skulle söva honom, det kommer nog gå bra när det bara är han och "fröknarna". Så nu sover han här hemma istället och jag har äntligen fått in en massa fina kamerabilder på datorn så jag kan uppdatera bloggen lite, det är så fruktansvärt tråkigt med alla dessa mobilinlägg så jag har faktiskt kännt att det kvittat. 
 
 
Här hemma pågår renoveringen för fullt, här inne på övervåningen känns det som hemma nu. Så klart jag vill pyssla och pilla lite till med det finstilta, men i det stora hela är övervåningen klar för tillfället. Just nu är det stor fokus på att få vårt pannrum/tvättstuga/sparum, klart i ett av utehusen så vi kan börja borra för bergvärme innan vintern kommer. Och såklart har vi ju hela nedervåningen kvar som vi ska fixa iordning. Min käre sambo jobbar från morgon till kväll och vi har så väldigt god hjälp av min farfar och Henkes pappa som är här och bygger och fixar på dagarna när vi jobbar. Så sakta men säkert går det framåt! 
 
#1 - - Mia:

Vad skönt att det går så bra på förskolan! Det betyder ju mycket när man ska lämna sitt barn, att veta att han kommer att få det bra! Ni har fått det så trevligt hemma, och ni jobbar på så idogt. Duktiga är ni! :-)